Mraziarenské a chladiarenské haly
Prísne hygienické normy Európskej únie (EU 10883/92) pre skladovanie potravín majú za následok výstavbu chladiarenských, či mraziarenských hál. Tieto umožňujú skladovať potraviny v hygienicky nezávadnom prostredí a udržať ich v bezchybnom stave na ceste ku konečnému spotrebiteľovi.
Čím sa tieto haly líšia od klasických?
Odpoveď na túto otázku je jednoduchá. Naproti klasickým halám sa rámová konštrukcia, z ktorej mraziarenská, či chladiarenská hala pozostáva, izoluje špeciálnymi panelmi zvnútra, čo spôsobuje, že chladiarenské komory, umiestnené v interiéri haly, udržiavajú bez problémov nastavenú konštantnú teplotu a vlhkosť. Do jednotlivých komôr je dodávaný dusík a odoberaný nadbytočný oxid uhličitý, ktorý vzniká predovšetkým pri skladovaní ovocia.
Navonok hala nevyzerá odlišne od ostatných, je opláštená trapézovými plechmi ako bežné skladové haly. Kvôli dokonalej izolácii sa do hál inštalujú špeciálne posuvné chladiarenské dvere s elektrickým pohonom.
Hlavné výhody mraziarenských a chladiarenských hál
- ľahko umývateľné všetky vnútorné povrchy ( eliminácia vzniku plesní a baktérií)
- haly neprepúšťajú vlhkosť, majú vynikajúce tepelnoizolačné vlastnosti
- rýchla montáž, úspora celkových nákladov
- ideálne podmienky pre potraviny, náchylné na zmenu teploty
Poskytujeme tiež
- možnosť dobudovania administratívnych priestorov, rámp, a iných doplnkových zariadení pre 100 % -né fungovanie spoločnosti podľa konkrétnych požiadaviek klienta
- zabezpečenie projektovej dokumentácie, vybavenie stavebného povolenia
- kompletnú realizáciu na kľúč
- garancia vysokej kvality pri zachovaní vopred dohodnutej ceny
Kontaktujte našu spoločnosť, nezáväzne vám poradíme a vypracujeme cenovú ponuku pre vaše priestory na podnikanie a v prípade záujmu, vaše požiadavky radi prenesieme do reality.